Tänään aamu alkoi näin:



Ei siis mitään uutta! ;) Unelma-aamuni, teetä ja neuloimista (tuo kuvan virkkausohjekirja sattui vaan sopivasti kohdalle mutta ei, tänään ei virkattu)! Heräsinkin niin aikaisin, että ehdin tehdä vaikka mitä. Pää täynnä ideoita, kaapit täynnä lankaa ja keskeneräisiä töitä.. Silti oli IHAN PAKKO aloittaa uutta työtä! Ideoin 8-vuotiaalle serkkutytölle puseroa. Näin joskus Novitan lehden nuorisoliitteessä kivan poolokauluksisen paidan ja tein siitä itse asiassa ittellenikin sillon aikoinaan puseron. Tykkäsin! Tosin nyt se lojuu käyttämättömänä vaatekaapissa ihan vaan siksi, että siinä on kainalossa reikä. Pitäis ehkä paikata.

Serkkutytöllä oli puseroonsa väritoiveena musta, mutta lisäsin siihen pari pinkkiä raita piristämään ilmettä. Toteutuspuoli on hitusen hankalaa, kun yritän arvuutella kokoa ja samalla miettiä mallia. Mutta jos siitä tulee liian pieni, sen voi varmaan antaa saman perheen 6-vuotiaalle ja tehdä sitten isomman. :D Ei nää langat ihan heti ole loppumassa!



Kunhan tuo pusero valmistuu (ja kunhan saan aiemmin tällä viikolla aloittamani pienen hupparin valmiiksi), haluaisin tehdä samoista väreistä hameen. Ei malttais odottaa! :D Suuri paheeni on, myönnettäköön, se että aloitan aina uutta ennen kuin saan vanhan tehtyä loppuun. Ja ostan aina ihan hulluna uutta lankaa, vaikka entisetkään ei meinaa mahtua. Mutta kun koskaan ei voi tietää, millon tarvitsee jotain sellaista lankaa, mitä ei enää saa kaupoista. Selityksiä, selityksiä.. ;) Mutta ihan totta, Novita uudistaa lankavalikoimaansa aina keväisin ja syksyisin, ja näin pastelliväri-ihmisenä itken aina syksyisin niitä tummia ja synkkiä värejä, jotka tulee muotiin ja vie kaikki söpöt vaaleanpunaiset, vaaleansiniset, vaaleanvihreät ja vaaleankeltaiset höpöhöpölangat markettien poistokoreihin. MUTTA onneksi olen löytänyt tieni nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan! Aiemmin suosin suomalaista Novitaa, mutta viime aikoina, kiitos Facebookin, olen avartanut näkökenttääni ja huomannut, että "kaikkialla muualla" ne värimaailmat ei aina noudatakaan niitä syksyn ja kevään trendejä. Ja ei ku Visa vinkumaan ja aviomies hyppimään riemusta kun lankoja sataa sisään ovista ja ikkunoista..

6-vuotiaan huppari on edistynyt jo sen verran, että siitä puuttuu enää puoli hihaa. Huomisen projekti? :)