Nyt se loma sitten loppui! Huomenna takas töihin! Ou nou! Mutta täytyy myöntää että tää oli oikein tehokas käsityöloma! Tein läjän vauvanvaatteita kaverin muksulle, hupparin 6-vuotiaalle serkkutytölle sekä ittelleni boleron. Työn alla vielä pusero 8-vuotiaalle, tosin en oikein osaa päättää millaisen siitä tekisin, vaan muutan mieltäni kolme kertaa päivässä ja puran aiemman tekeleen.. No, tällaista tänä viikonloppuna:



Harmi kun napit ei näy, ne oli söpöt pinkit puput. :) Olin vähän huolissani tämän koosta, hankalaa arvioida kun ei pääse sovittamaan päälle, mutta yritin ottaa mittoja ja verrata muihin ohjeisiin - tämä "ohje" oli siis ihan tuulesta temmattu, oman pään mukaan - ja numeroina se näyttää aika sopivalta. Toivottavasti saan toimitettua sen pian uudelle omistajalleen Lappeenrantaan!

En ole pitkään aikaan neulonut mitään itselleni. Tai olen kyllä aloittanut, mutta ne  on aina jääneet kesken ja lojuvat jossain tuolla kaappien kätköissä. Tällä kertaa kuitenkin kävi näin:

 

Lankavarastosta löytyi siis kaksi kerää violettia Novitan Puro Batikia, joille en oikein keksinyt käyttöä. Hetken pyöriteltyäni muistin kivan bolero-ohjeen, jonka olisin halunnut toteuttaa sillon kun ekan kerran näin sen, mutta, yllätys yllätys, se projekti jäi sillon kesken. No, nyt keksin käyttää nämä kaksi kerää hihoihin (toivoin, että ne riittäisi - mistään todellisesta menekistä ei ollut tietoa, mutta hyvin kävi, eikä edes jäänyt paljon jäljelle) ja kaivoin lisäksi etu- ja takakappaleisiin sopivaa tummanviolettia Novita Woolia. Sopii muuten hyvin silmälasien sankoihin! ;) Tämäkin itse asiassa näytti ensin pelottavan pieneltä, mutta osoittautuikin juuri täydellisen kokoiseksi!

Ajattelin aluksi neuloa serkkutytölle samanlaisen mutta musta-pinkkinä mutta mieli muuttuu, mieli muuttuu. Totta puhuen, se projekti kaatui siihen että siitä taisi oikeasti tulla liian pieni.